Den statiske trykboks

Den statiske trykboks, også kendt som trykkammeret, er en stor rumboks forbundet til luftudtaget.I dette rum falder luftstrømmens flowhastighed og nærmer sig nul, det dynamiske tryk omdannes til statisk tryk, og det statiske tryk i hvert punkt er omtrent det samme, så lufttilførselsporten opnår effekten af ​​en ensartet lufttilførsel.Det bruges ofte i klimaanlæg, der har præcise krav til indendørs temperatur, fugtighed, renlighed og ensartet luftstrømfordeling, såsom konstant temperatur, konstant fugtighed,rene værelsersamt miljø-klima rum.

微信截图_20220530170800

Funktionen af ​​den statiske trykboks:

1. En del af det dynamiske tryk kan ændres til statisk tryk for at få vinden til at blæse længere;

2. Den er foret med lydabsorberende materiale, som kan reducere støj (den lydabsorberende kapacitet er 10-20dB(A);

3. Luftmængden er jævnt fordelt;

4. I selve ventilationsanlægget ogklimaanlæg, støder man ofte på den betingelse, at ventilationsrørene ændrer sig fra firkantede til runde eller runde til firkantede, diameter ændres, retvinklet bliver bøjning, flerrørsskæring osv. Alle disse kræver en specifik rørfitting for at forbinde, men produktionen af disse specifikke rørfittings er tids- og materialekrævende, og installationen er ubelejlig.På dette tidspunkt bruges den statiske trykboks som en rørfitting til at forbinde dem, hvilket i høj grad kan forenkle systemet, så den statiske trykboks kan spille rollen som et kardanled.

5. Den statiske trykboks kan bruges til at reducere støj, opnå ensartet statisk tryk afgangsluft, reducere dynamisk tryktab og påføre statisk trykboks til ventilationssystemets brønd.Det kan også forbedre ventilationssystemets omfattende ydeevne.


Indlægstid: 30. maj 2022