Den almindelige fejlfinding af luftbruser i rustfrit stål

1. Strømafbryder.Generelt er der tre steder i det rustfri stålluftbruserplads til at afbryde strømforsyningen:
1).Strømafbryderen på yderboksen;
2).Kontrolpanelet på den indre boks;
3).Begge sider på yderboksene (strømafbryderen her kan forhindre strømforsyningen i at blive afbrudt i en nødsituation, og effektivt forbedre personalets personlige sikkerhed).Når strømindikatoren svigter, skal du kontrollere strømforsyningen på de tre ovenstående steder.
2. Når ventilatoren til luftbruseren i rustfrit stål ikke fungerer, skal du kontrollere, om nødafbryderen på luftbruserens udendørsboks er afbrudt for første gang.Hvis det bekræftes, at den er skåret af, skal du trykke let på den med hånden og dreje den til højre og derefter slippe den.
3. Når blæseren i luftbruserummet i rustfrit stål er vendt, eller vindhastigheden er meget lille, skal du sørge for at kontrollere, om 380V trefaset fire-leder ledningen er vendt.Generelt vil producenten af ​​luftbruser have en dedikeret elektriker til at forbinde ledningen, når den er installeret på fabrikken.Hvis ledningskilden til luftbruserummet vendes, vil den lettere bevirke, at ventilatoren i luftbruserummet ikke fungerer, eller vindhastigheden i omvendt luftbruserummet vil falde, og den tunge vil brænde printpladen af. hele luftbruserummet.Det anbefales, at virksomheder, der bruger luftbruserummet, ikke let udskifter ledningerne.Hvis du er sikker på at flytte den på grund af produktionsbehov, bedes du kontakte producenten af ​​luftbruseren.
4. Ud over ovenstående tre punkter er det nødvendigt at kontrollere, om nødstopknappen inde i luftbruserummets boks er trykket ned.Hvis nødstopknappen er rød, blæser luftbruserummet ikke.Indtil der trykkes på nødstopknappen igen, vil den fungere normalt.
5. Når luftbruseren i rustfrit stål ikke automatisk kan registrere bruseren, skal du kontrollere lyssensorsystemet i nederste højre hjørne af luftbruserummet for at se, om lyssensorenheden er installeret korrekt.Hvis lyssensoren er modsat, og lyssensoren er normal, kan den automatisk mærke blæser.
6. Når vindhastigheden i luftbruserummet i rustfrit stål er meget lav, skal du kontrollere, om luftbruserummets primære og højeffektive filtre har for meget støv.Hvis ja, udskift venligst filteret.(Det primære filter i luftbruserummet bør generelt udskiftes inden for 1-6 måneder, og denhøjeffektivt filteri luftbruserummet bør generelt udskiftes inden for 6-12 måneder).

QQ截图20211116133239


Indlægstid: 16. november 2021