Almindelig brugte testinstrumenter til renrum

1. Belysningsstyrketester: Princippet i det almindeligt anvendte bærbare illuminometer er at bruge lysfølsomme elementer som sonden, der genererer strøm, når der er lys.Jo stærkere lys, jo større strøm, og belysningsstyrken kan måles, når strømmen måles.
2. Støjtester: Princippet for støjtesteren er at bruge en kondensatormikrofon til at omdanne lydenergien til elektrisk energi, og derefter gennem en seriøs proces af forstærkeren, detektoren og til sidst få lydtrykket.

QQ截图20220104145239
3. Fugttester: Efter princippet kan en fugttester opdeles i tørre og våde pæretermometre, hårtermometre, elektriske termometre mv.
4. Luftmængdetester: Luftkanalmetoden bruges almindeligvis til at teste den samlede luftmængde i enRent rum.Tuyere-metoden bruges almindeligvis til at teste den luftmængde, der sendes tilbage til hvert rum.Princippet er den gennemsnitlige vindhastighed ganget med tværsnitsarealet.
5. Temperaturtester: Almindeligvis kendt som termometeret, kan ifølge dets handlingsprincip opdeles i ekspansionstermometer, tryktermometer, termoelementtermometer og modstandstermometer.
en.Ekspansionstermometer: Opdelt i termometer af solidt ekspansionstype og termometer af flydende ekspansionstype.
b.Tryktermometer: Dette kan opdeles i oppusteligt termometer af tryktype og termometer af damptryktype.
c.Termoelementtermometer: Dette er lavet efter princippet om den termoelektriske effekt, når temperaturen på to forskellige metalknuder er forskellig, vil der være elektromotorisk kraft.Som f.eks. ifølge en kendt temperatur og målt elektromotorisk kraft af et punkt, så kan vi beregne temperaturen af ​​et andet punkt.
d.Modstandstermometer: Baseret på modstanden af ​​visse metaller og dens legering eller halvleder vil ændre sig med temperaturen, temperaturen vil blive målt ved nøjagtigt at måle modstanden.
Fordelene ved modstandstermometre er: høj nøjagtighed og følsomhed, hurtig respons;bredt temperaturmåleområde;intet behov for kompensation for kolde kryds;kan bruges til langdistance temperaturmåling.
6.
a.Støvpartikeldetektionsinstrument: På nuværende tidspunkt er detektion afrenlighed i renrumbruger hovedsageligt en lysspredende støvpartikeltæller, som er opdelt i hvidt lys støvpartikeltæller og laserstøvpartikeltæller.
b.Biologisk partikeldetektionsinstrument: På nuværende tidspunkt anvender detektionsmetoderne hovedsageligt dyrkningsmediemetoden og filtermembranmetoden.
Det anvendte udstyr er opdelt i planktonbakterieprøvetager og sedimentationsbakterieprøvetager.


Indlægstid: Jan-04-2022